מגדלנה
כדי להתחיל את הבילוי במלון מגדלא ברגל ימין, צריך להתחיל מעברו השני של הכביש במסעדת מגדלנה. למרות המיקום, במתחם מסחרי קטן בצומת מגדל, הכניסה אליה מבודדת ונמצאת מאחור מה שמאפשר לשכוח תוך רגע את האווירה הכללית, ואחרי שמטפסים במדרגות (יש גם מעלית) נכנסים ליקום מקביל. חלל המסעדה הרחב צופה ממזרח אל הכינרת וממערב אל מצוק הארבל – נוף מופלא שפותח תיאבון. זוהי מסעדת שף עם תפריט ים תיכוני גלילי, שהקים יוסף (זוזו) חנא המוכשר, שנותן פרשנות עדכנית לאוכל הערבי המסורתי מה שיוצר טוויסט בעלילה ובטעמים. כל מנה קולעת בהרמוניה, השילובים שלו מרתקים וכך גם הטעמים, ויחד עם העיצוב והשירות המוקפד צפויה לכם חוויה עמוקה. בין המנות יש קלאסיקה של חציל בטחינה שקיבל נגיעת יוגורט וקונפי שום. הסשימי מוגש בכפות קטנות ולכרובית הוסיפו מגע של עמבה בטחינה. דג הלברק היה מושלם וקינוח 'לילות ביירות' המושתת על פודינג סולת עם קרם מסקרפונה, עוטר בשביבי פיסטוקים, דבש וזעפרן -שילוב טעמים ומרקמים.