24 שעות בפסטיבל האוכל הכפרי מטה יהודה

פסטיבל האוכל הכפרי של מטה יהודה מתקיים משנת 2001 והוא הזדמנות נהדרת להתוודע לבשלנים, ליצרנים, ליקבים, למבשלות ולמסעדות האזוריות שהוקמו במרחב לאורך השנים. בתחילת הדרך שימש במה ל-15 בשלניות ממגוון העדות שאירחו בבתים כל אחת בהתאם לתרבות ולמסורת שהכירה, והן הכניסו צבע, שמחה ועושר של טעמים. ההצלחה סחפה וגם בתי אוכל מסוגים וסגנונות שונים, הצטרפו לחגיגה הקולינרית והפסטיבל הפך לשם דבר. היום משתתפים באירוע עשרות בתי עסק שונים, כולל דור שני למייסדות, אבל יש גם אומנים ומוסיקאים, ובעיקר חווית אירוח שמחברת לסביבה, לקהילה ולאנשים בהרמוניה ואווירה  אישית ואותנטית. הכינו את הקיבות.

 

דילוג לתוכן