ארוחת צהרים
זקני דייגי הכינרת יספרו לכם שמסעדת הדגים שבנמל עין גב היא אחת המוסדות המיתולוגיים באזור. בשנת 1945 הוקם במקום דוכן קטן לדייגים ותיירים שהפך בהמשך למסעדה אשר התאימה את עצמה לביקוש. בהתחלה הגיעו צליינים ובהמשך גילו אותה ישראלים ותיירים עצמאים שבזכותם שודרג התפריט וממש לאחרונה הסתיים גם שיפוץ מעמיק במטבח.
הבסיס לתפריט הם דגים טריים ואיכותיים, תוספות שמכינים במקום ויינות מיקבי רמת הגולן כחלק מפרגון לעסקים אזוריים. דג הבית הפופולארי הוא המושט ומנת הדגל היא מושט מטוגן, אבל כמו יתר הדגים (דניס, פורל, לברק ועוד) יש אופציית גריל, ואפילו גרסת 'שווארמה' קצוצה.
חובבי הז'אנר ייהנו מאוד, אבל יש גם אלטרנטיבה לטבעונים, ילדים וכאלה שלא מתחברים לדגים. המנות שופעות ונדיבות ומוגשות ברוחב לב והטריות היא מילת המפתח. החומוס היה נימוח, הפלאפל שופע טעמים והכרובית פריכה ומשמחת. והדגים? חגיגה לעין ולחיך. הלכנו על מושט ודניס שמילאו בנוכחותם את הצלחות והיו עדינים בטעמם. בסיכומו של דבר מדובר באוכל פשוט וטעים, לא יומרני או מתחכם ומשביע מאוד. השירות מהיר והצוות מיומן, המחירים סבירים ובתפריט החדש שולבו גם ארוחות עסקיות כדאיות.
04-6658136